KATRAK,gangsaw,cutrock,toksel,izmir katrak,urfa katrak,kırgızistan katrak,80 lamalı katrak
3 Farklı Şehirde, 3 Farklı Hikaye

Suni ve doğaltaş işleme teknolojileri devi Toksel Makina; Taurus-80 ® Katrak makinelerinde tartışmasız bir dünya markası. Piyasada hizmet veren katrak makineleri müşteri talepleri göz önünde bulundurularak üretilen, kansei bilimi ışığında tasarlanan ve piyasaya sunulan tek ürün olma özelliğini taşıyor.

Suni ve doğaltaş işleme teknolojileri devi Toksel Makina; Taurus-80 ® Katrak makinelerinde tartışmasız bir dünya markası. Piyasada hizmet veren katrak makineleri müşteri talepleri göz önünde bulundurularak üretilen, kansei bilimi ışığında tasarlanan ve piyasaya sunulan tek ürün olma özelliğini taşıyor. Taurus-80 de en son yapılan ar-ge çalışması neticesinde, ürünler 700-800 derece sıcak galvaniz havuzlarına daldırılmakta. Neticesinde onlarca sene gümüş parlaklığında seyir keyfi yatırımcılara sunulmakta. Böylelikle pas ve korozyonun önüne tamamen geçildiğini ve bu durumun üretim yöntemlerinde detaylı bir plan değişikliğine kendilerini soktuğunu ifade eden Toksel Makina Satış Pazarlama Yöneticisi Samet Şahin: “Geçmişte yapılan ar-ge çalışmalarımız sonucu piyasadan aldığımız veriler, dünyada en kesintisiz blok kesimini kullanıcısına sunan katrak makinesinin Taurus-80 olduğunu gördük. Mühendislik, ar-ge ve müşteri odaklı tasarımın bir neticesi bu. 1990’larda Prof. Dr. Mitsuo Nagamachi tarafından insanlığın kullanımına, yorumuna sunulan bir bilimden faydalanarak ürünümüzü maksimum düzeyde kusursuz bir yapıya dönüştürdük. BT-Reflex, Mazda, Elektrolux, Cloetta ve Volvo gibi firmalar müşteri memnuniyetini üst safhada tutmak için bunu yaptılar ve bizde aynısını kendi piyasa yorumlarımız ile hem üretimimizde ve hem de pazarlamamızda yapıyoruz, hiçbir fark yok. Ve bu durum eşsiz bir kaliteyi ve başarıyı getirdi.” dedi.

Tüm bunlar Toksel Makina nın 2019 Mayıs ayında yaptığı üç kurulumun satış öncesi hikayesini özetler nitelikte…

Bunlardan ilki: tarihi ile dünyanın ilgi odağı olan, insanlığın ilk tapınağı göbekli tepenin diyarında. Toksel Makina aynı firmada ikinci katrak makinesi kurulumunu gerçekleştirdi. Makine doğu bölgesine ait olan emprador, bej, bazalt gibi blokların kesiminde kullanılmaktadır.

İkinci olarak: Dünyanın yedi harikalarından biri olan Artemisin Tapınağı’na komşu, ikinci katrak makinesini de 2019 mayıs ayında İzmir’ de devreye almıştır. Mayıs ayında devreye alınan ikinci Taurus-80 tüm dünyadan gelen üst düzey blokları ülkemizde işleyerek katma değer oluşturacak ve tekrar dünyaya sunumlarında görev yapacaktır.

2019 Mayıs ayı Katrak kurulumlarından sonuncusu Kırgızistan Bishkek de tamamlanmış olup Rus yatırımı olan işletmeye, Pegasus ® cila makinesi, Excalibur ® ebatlama makinesi ve Taurus-80 ® katrak makinesi kurulumları Toksel tarafından gerçekleştirilmiştir. Toksel Mayıs ayını üç adet katrak kurulumu ile kapatmıştır.


 

Taş işleme makinelerinin yanısıra, son yıllarda Ar-Ge ve Pazarlama’ya yaptığı yatırımlarla da dikkatleri üzerine çeken Toksel Makina, dijital pazarlama alanında uluslararası platformlar tarafından yıl boyunca başarı gösteren firmaların pazarlama ekiplerinin ödüllendirildiği Horizon Awards ve Dawey Awards jürileri tarafından ödüllere layık görülmüştür.

Her yıl,  "Horizon Interactive Awards" jürisi tarafından oylanarak belirlenen, dünyanın en prestijli web ödülleri arasında gösterilen Horizon Awards'dan ve  "Academy of Interactive and Visual Arts" jürisi tarafından oylanarak belirlenen gene dünyanın en prestijli web ödülleri arasında gösterilen Dawey Awards’dan Toksel'e gold ödülleri layık görülmüştür.

 Ödüller ile ilgili ziyaret edebileceğiniz web siteleri;

https://www.horizoninteractiveawards.com/

https://www.daveyawards.com/

 

Kurulum Resimleri;

BISHKEK KATRAK KURULUMU MAYIS 2019URFA KATRAK KURULUMU MAYIS 2019İZMİR KATRAK KURULUMU MAYIS 2019


BENZER YAZILAR